SuomiEnglanti
  
  CAD
Nykyaikainen suunnittelu ja valmistus elävät 3 D-maailmassa. Käytössämme ovat suunnitteluun ja valmistuksen ohjaukseen tarvittavat ohjelmistot ja osaaminen. Tavoitteenamme on aina löytää kuhunkin sarjasuuruuteen ja vaatimustasoon oikein suhteutettu työkaluratkaisu.
 
  LÄMPÖMUOVAUS
Lämpömuovaus on kustannustehokas ja muotoilun vapautta antava valmistusmenetelmä pienille ja keskisuurille sarjoille. Muotoilulla ja materiaalivalinnalla saadaan aikaan näyttäviä kokonaisuuksia. Hyvän tuloksen takaamiseksi olemme investoineet parhaaseen saatavilla olevaan valmistustekniikkaan.
 
  MUOVITUOTTEIDEN TYÖSTÖ
Tarkalla ja hyvälaatuisella leikkauksella varmistetaan lämpömuovatun tuotteen sopivuus ja ulkonäkö. Kun tuotteen suunnittelu on tehty 3D maailmassa voidaan myös kappaleen muodot saada vastaamaan tarkasti suunnittelijan mallia. Kaikki mittatarkkuutta vaativat tuotteet leikaamme 5 akselisella työstökeskuksella
 
  PUR VAAHDOTUS
Muottiin vaahdottamalla polyuretaanista saadaan aikaan mitä moninaisimpia tuotteita pehmeästä tyynystä aina koviin ja kestäviin tukirakenteisiin. Vaahdotuksen yhteydessä tuotteeseen voidaan asentaa esimerkiksi lämpömuovaamalla valmistettuja tukirakenteita tai jopa verhoilumateriaali, jolloin tuote on viimeitelyä vaille valmis yhdestä työvaiheesta.
 
  OMPELU, VERHOILU, KOKOONPANO
Tavoitteenamme on valmistaa asiakkaille asennusvalmiita tuotteita. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös ompelu-, verhoilu ja kokoonpano. Tuotteet voimme toimittaa tarvittessa suoraan asiakkaan hyllyyn tai kokoonpanolinjalle.